torstai 2. lokakuuta 2014

1.10.14 saliohjaus

Nyt on aloitettu möysän koulun salivuorot ja ns. ensimmäinen työpäivä on takanapäin. Hassu aloitus liikuntakerholle, kun jokainen oli ympäri koulua, kolme tuli vasta 19.00 paikalle ja kolmea ei ollut nimilistalla. Kaikki kuitenki lopulta meni hyvin ja jokaiikka tykkäsi.

Avain möysän koululle ja ensimmäinen työssäoppimis tuntimäärä 

Oltiin aluksi 30min ulkona, ennen salivuoron alkamis aikaa. Kerrattiin ensin piirissä nimet ja jokainen sai samalla sanoa mikä haluaisi olla isona ammatiltaan. Oli poliisia, laulajaa ja kampaajaa. Tuon jälkeen oli vielä yksi nimileikki, nimiviivis eli jokainen piirsi oman nimen hiekkaan ja niissä viivoissa oltiin viivahippaa, ja kun huusin stop jokainen pysähtyi ja se kenen nimen päällä seisoi kysyi häneltä kysymyksen. Ulkona pelattiin vielä pari peliä hökkistä, jonka jälkeen menimme saliin.

Salissa olikin jokaisella hieman kivempaa, koska kaikilla ei ollut ulkona ollessa ulkovaatteita. Salissa oli ohjelmassa sitten pallopelejä,  minun keksimiä tai heidän ehdotuksia. Ehdotuksia tuli suusta sun toisesta koko ajan, lopulta oltiin vessanpytty hippaa, pelattiin hyllypalloa ja koripalloa, lopuksi juuri ja juuri kerettiin venyttelemään. Pieni yhteenosuma oli matkassa veljesten kesken, silmäkulmaan osui olkapää, selvittiin onneksi vain itkulla ja eikun takasin pelaamaan. Seuraavalle kerralle on tehtävä kysely vanhemmille sekä lapsille.



Tänää sitä oltiin EnviroExpo messuilla. Aamulla etsittiin bussia millä mennään sinne ja harhailin linja-autoasemalla jo 7.15, löydettiin kuitenkin oikea bussi. Oli hauskaa ja mielenkiintoista, paljon tuli tietoa ja tavaraa kerättyä. Ihan aluksi oltii pienessä porukassa, mutta sitte erkaannuttii ja olin siellä Susannan kanssa suurimman osan ajasta. Kierrettiin ja kaarrettiin melkein joka kolkka, aina kun oli jokin mielenkiintoinen, mistä ei tiedetty, arvonta tai sai jotakin ottaa niin tietysti siihen pisteelle mentii. Tuli sitä kyllä kerättyä esitteitä, kyniä, tietoa, kokeiltu laitteita ja sen semmosta.

Löysin ni oli pakko testata, harjoitusta kaipaa (kaivuri mikä seulo)  :D

Bussimatkat oli myös hauskat, tuli naurettua paljon ja tehtyä tehtäviä. Naurettua tuli kyllä koko päivän. Ainut mikä oli nii pyörrytti ja heitti yhessä vaiheessa aika pahasti, mutta siitäkin selvittiin ehjin nahoin.  

Hauskaa oli koko matkan ja tuo oli bussimatkan ajan ikkunassa :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti