tiistai 7. lokakuuta 2014

Allaspulju 5.10.14

Noniin... Nyt on ensimmäinen allaspulju takanapäin kuin myös eka salivuoro niinkuin kerroin jo. Minulla meni koko sunnuntai päivä tai 12 eteenpäin työhommissa. Olin nimittäin kävellen liikenteessä, kun molemmat pyörät ovat rikki eikä ole kerennyt vielä korjaamaan.

Ensitöikseen kävelin Joujärvelle tekemään kyselyt lapsille sekä lasten vanhemmille ja tein listan mitä tarvitsi ottaa altaalle ja siihen merkittiin määrät. Sitten olikin aika lähteä kohti kahvisaarta, syömään, päikkäreille ja pakkaamaan uimahallivuoro kamppeita. Oli siinä niin sanotusti pääroolissa, ohjasi toimintaa sekä tietysti ahkerasti autoin trailerin ja melontavälineiden palkkaamisesta. Uimahallilla lastit purettiin ja heti kun oli mahdollista, veimme tavarat pestäväksi allastilaan. Apuun riensi lasten vanhempia ja aikuisia allasvuorolaisia, jotta lapsoset pääsivät heti altaaseen touhuamaan. Kaikki tapahtui oikein hienosti.

Allavuorot ovat pääasiassa Matin, mutta myös minun vastuulla. Altaalla lasten kanssa aluksi ennen kajakkien saamista leikittiin x-hippaa sekä pienimuotoinen viesti. Ensimmäinen kerta voi olla aina vapaampi, kunhan muistaa katsoa ettei kellään ole tylsää. Kajakit kun lapset sai alleen, eiköhän ruvennut tapahtumaan. Jokainen halusi kaatua ja siellä sitten auteltiin tyhjentämään ja kyytiin lapsia. Kaikki meni jälleen hyvin. Tuli "muistokin" tuosta vuorosta, nimittäin kolautin pääni lopuksi aika ikävästi seinän kulmaan, josta seurasi mustelma ja näköjään päänsärkyä.

Lasten allaspuljun jälkeen oli/on aikuisten allas,  jonne jäsen pääsee 2e maksua vastaan. Oli aikuisiakin muutama, ei kyllä hirveästi.  Eskimoa siellä harjoiteltiin kovasti, mutta ei kovan ponnistelun jälkeenkään onnistunut. Mutta kyllä se vielä menee, kun ei yrittämistä lopeta kesken ja harjoitus tekee mestarin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti