keskiviikko 29. lokakuuta 2014

29.10.14 saliohjaus/koulupäivä

Hyvin lähti tämäkin päivä rullaamaan etiäpäin. Hauskaa oli jo herätyksestä asti, nyt on ehkä pieni väsy silmäkulmassa. Eipä väsymyksen tai nälän anneta haitata loppu päivää, vielä olis keskiviikon perinteinen saliohjaus pikkusille. Keksin heille ulos pieniä hauskoja leikkejä/pelejä ja sisälle taitoradan. Täytyy tehdä rastilaput jokaiselle tehtävä pisteellä. Mukavaa varmasti tulee, niinkuin aina on ollut ja sää näyttää myös hyvältä, mutta pimeää on. No nyt on lappuset tehtynä odottamassa käyttäjiä, on pallon heittoa ja pomputtelua, rapukävelyä, karhukävelyä, köysikiipeilyä, rengas taiteilua, penkillä taistelua, käsillä/päällä seisontaa :) Harmittaa kun ei ole oikein ehtinyt kirjoittaa tänne niistä muista vuoroista, mutta eipä niissä mitään ihmeempää ole ollut. Kaikenlaista ollaan tehty, enimmäkseen sitä mitä he ovat halunneet ja altaalle he halusivat enemmän uimista.

Mutta juu koko tästä päivästä, oiettä oli mukava päivä ja koko alkuviikko on ollut mainio. Taisi tehdä syysloma terää. Aamun kun aloittaa reippailemalla, koko päivä luistaa iloisesti etiäpäin. Aamu rannalla kävellen 20-30min, sen jälkeen huikea aamujumppa ja siitä aamupalalle kirjaa lukemaan. Ihan ensteks täytyy vaan suoraa nousta sängystä ylös hammaspesulle ja mukilliselle vettä, eikä jäädä pehmoiseen lämpöiseen makoilemaan ja mietiskelemään. Tuon jälkeen on paljon virkeämpi ja energisempi, energiaa olisi vaikka muille jakaa. Noista rutiineista on päivä hyvä aloittaa.




Jaahas, päivä oli pulkassa hieman aikaisempaa kuin yleensä, mutta tuli työtä tehtyä paljon vaikka vielä on paljon edessäpäin hommailua. Aamupalan jälkeen lährimme koululta kohti Vääksynjoen luontopolkua ja Päijänne-taloa, jossa osa odotteli. Tutkimme ensin Päijänne-talon sisustan, minkä jälkeen rupesimme raivaamaan ja siistimään luontopolkua. Meidän moottorisaha Jumala Toni teki loistavaa työtä, josta muutkin oli tyytyväisiä, koska saivat oksia oksien perään raahata lavalle. Oli mukavan kuraista hommaa ja sen kyllä huomasi jopa naamasta. Käveltyäkin tuli todella, niinkun Petra naurahti sport trackerista loppu vaiheessa :D Tuli saapaskin jossakin rikottua,  pieni reikä tuli.

Nyt oon saanu äikän tehtäviäkin tänne blogiin, mutta viellä on tekemättömiä tehtäviä jonkin verran. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti